Foto's en Nieuws

Copyright © 2017 Jila-Company

Hieronder vind je foto's van de projecten die door Jila worden ondersteund en informatie over de beren die zijn gedoneerd.

 

Below you will find the pictures of the projects to Jila and information about the bears that have been donated.

 

 

Het eerste project "doneer een bear"is inmiddels afgerond. Wanneer je 1 Cooz&Bear kocht werd er ook een bear gedoneerd aan het adoptie/weeshuis in Jodhpur (India). Hier worden baby's te vondeling gelegd of worden kinderen gebracht waar vaak de ouders niet van te achterhalen zijn. Het zijn veelal kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Tot hun 21 ste jaar worden zij hier opgevangen en grootgebracht. Het heeft een enorme indruk op mij achtergelaten wat deze mensen allemaal doen. De man en vrouw op de foto zijn de eigenaren van het adoptiehuis. Bij hen werd vele jaren geleden een kindje bij de deur te vondeling gelegd en hierdoor hebben zij zich de rest van hun leven, tot de dag van vandaag volledig ingezet om meer kinderen te helpen en een toekomst te bieden.

Een foto gemaakt buiten het adoptiehuis in Jodhpur.

Taxibedrijf Geers uit Bergen op Zoom schenkt 35 beren aan hun relaties in een kerstpakket. Hierdoor kunnen wij 35 kinderen al blij maken met een Bear.

 

8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR

Phone: (800) 0123 - 456 - 7890

DELIVERY WORLDWIDE

 

Nsprntur the ratione esciun psuerm werpais volupas nulla.