Bestelinformatie

Copyright © 2017 Jila-Company

Bestelinformatie

Als je een knuffel of artikel van de website besteld hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom streven we ernaar om uiterlijk binnen 1 werkdag, nadat we je bestelling en betaling ontvangen hebben, je bestelling op te sturen.

 

Uiteraard zullen we dit per pakketpost aan je toe sturen.

We versturen alle pakketten met PostNL. De zending kun je volgen met de Track&Trace code.

Als je niet thuis bent als PostNL je pakketje komt afleveren dan zullen ze eerst proberen om het bij de buren af te geven. Ze zullen dan een briefje in je brievenbus doen waar op staat waar je je pakket kan ophalen.

En als er geen buren thuis zijn om je pakket in ontvangst te nemen dan zal PostNL het de volgende dag nog een keer proberen. Mocht je dan ook niet thuis zijn als ze langskomen dan ligt het pakketje de volgende werkdag na 13.00 uur voor je klaar op het postkantoor. Vergeet dan niet je legitimatiebewijs mee te nemen…

 

Verzendkosten:

Jouw bijdrage in de verzendkosten van je artikel tot 10kg of knuffel bedragen € 5,00 (ongeacht hoeveel je er bestelt). Orders boven de € 50,00 worden gratis verstuurd. Als je je knuffel of artikel wilt retourneren dan zijn de retour verzendkosten voor jouw rekening.

 

 

VEILIG BETALEN

 

iDEAL

Jila-Company heeft iDEAL als betaalmethode. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Via de volgende banken kan je online betalen als je toegang hebt tot internetbankieren bij een van deze banken:

 

ABN Amro

ASN Bank

Bunq

ING

Knab

Rabobank

RegioBank

SNS Bank

Triodos Bank

Van Lanschot

 

8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR

Phone: (800) 0123 - 456 - 7890

DELIVERY WORLDWIDE

 

Nsprntur the ratione esciun psuerm werpais volupas nulla.